Ask For Answers

Aplatizează chipurile deasupra oraşului şi confudă într-o clipă dorinţă nebunească de a trăi cu viteza în care gândurile îţi deviază. Fericirea se îmbină cu iubirea şi sunt reduse la tăcere de şuierul roţilor. Luminile semaforului dilată imaginile şi tu îţi laşi mâinile să alunece de pe volan. Piezi controlul, te pierzi pe tine şi te învârţi în jurului unei caroserii distruse. Nu mai ai trup. Totul a fost pierdut în mai puţin de o secundă. Păcatul. Vocaţia pentru viteză şi chipurile celor dragi. Controsionate şi metamorfozate în kilometri. Nu mai simţi. Vrei să ai din nou corp şi să nu contezi doar pe un rezervor ce se poate goli într-o clipă. Te închizi în tine însuţi şi viaţa nu mai înseamna plăcere. Viaţa înseamnă viteză şi o simţi pe fiecare centimetru din pielea arsă de fum.

E ciudat cât de repede ne dispar visele şi cât de repede zboară zilele noastre spre alte zări acoperite de praf de stele. Ar fi poate interesant să pierdem timpul privind şi izolatrizând câteva cuvinte, însă fiecare secundă e preţioasă şi dacă o pierdem, nu o mai putem recupera. E trist şi totodata incredibil de real. Trăim atât de puţin din ceea ce se numeşte destin, încât avem impresia că ne-am adâncit în vreun scenariu şi jucăm într-o tragedie clasică.

Afară e deja februarie, lună de doliu, cum cineva o numea. Nimic nu mai are farmec şi nu mai e pur. Natura însăşi e un hibrid şi coboară încet treptele dezluziei umane.  În curând, lucrurile vor lua o altă turnuă. Când cortina se va ridica din nou, totul va fi renăscut, din nou, ca o parte firească a Universului.

Aş vrea puţin din libertatea de a nu mă supune timpului şi convenţiilor.

 

Protège Moi – Placebo

Reclame

~ de wori pe februarie 6, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: